72-годишен мъж, обявен за мъртъв и откаран с линейка в

...
72-годишен мъж, обявен за мъртъв и откаран с линейка в
Коментари Харесай

Мъртвец възкръсна в сливенска траурна агенция

72-годишен мъж, разгласен за мъртъв и откаран с кола за спешна помощ в траурна организация, възкръсна. Именно там, измежду ковчезите, той се раздвижил няколко часа по-късно. В момента е в кома в сливенската болница, оповестява Нова тв.

Човек, който се грижи за 72-годишния Руси, извикал " Спешна помощ " и полиция в дома му в сливенския квартал " Дружба ". Причината била, че възрастния мъж не дава отговор на позвъняванията му.

" Полицаите почукаха и им услужихме с ток, с цел да разбият вратата ", описват очевидци.

Екипът на " Спешна помощ " открил че мъжът е мъртъв. Най-близките му родственици са в чужбина. Така е издадено известие за гибел. Служителите в траурната организация обаче получили жив човек.

" Карат ме да отида да го взема. Отивам, вземам го, само че не мога да го оставя там. Почваме да го обличаме. В това време индивида преглътна, от там помърдаха устните му леко, едната му ръка трепна и незабавно се обаждам на правосъдния доктор. Той ми сподели: " Обади се незабавно в " Бърза помощ ". Обаждам се - идва полиция, идва " Бърза помощ ", вземат го и индивидът към момента е жив ", споделя Бисер Тодоров от траурната организация.

Оказало се, че пациентът е изпаднал в тежка диабетна кома.

" Вчера сме приели в 21:30 в нашето поделение пациент в тежко положение, който сега е в кома ", съобщи доктор Васислав Петров, шеф МБАЛ Сливен.

" В реанимация се намира сега. Правим всичко допустимо, с цел да го възстановим колкото е допустимо ", добави той.

Работещите в траурната организация настояват, че такова нещо им се случва за първи път.

" Не, до момента съм нямал такова нещо. Дай Боже да нямам ", сподели още Бисер Тодоров от траурната организация.

" Понякога в действителност мъчно се открива гибелта. Има пациенти, които по разнообразни аргументи могат да забавят доста дишането - съвсем да не се чува сърдечна активност, само че не мога да кажа за съответния случай какво се е случило ", твърди доктор Васислав Петров, шеф МБАЛ Сливен.

От " Спешна помощ " в Сливен не разясниха случая. Там сега тече вътрешна инспекция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР