72-годишен мъж е намерен убит в приземния етаж на собствения

...
72-годишен мъж е намерен убит в приземния етаж на собствения
Коментари Харесай

72-годишен мъж е намерен убит в дома си, задържан е синът му

72-годишен мъж е открит погубен в приземния етаж на личния си дом в село Осен, община Криводол. Криминалистите разкрили следи от насилиe по тялото на жертвата. Мъжът имал прорезна рана в региона на шията.
 
Сигналът за убийството е подаден на 26 ноември към 11 часа от един от синовете на убития мъж. " Установено е, че умрелият е живял с единия си наследник и със брачната половинка си. Другият е живял настрана ", споделиха от прокуратурата.
 
По формираното досъдебно произвеждане за 24 часа е арестуван 45-годишен мъж, който е наследник на жертвата. Когато полицията идва на място той не е бил там. Открит е по-късно и арестуван в районната дирекция. За него се знае, че има душевен проблеми. Той се лекува от 2015 година.
 
" Употребявал е медикаменти, само че към този миг очевидно не ги е приемал. Предстои назначение на голям брой експертизи ", споделиха още от прокуратурата. По време на действието брачната половинка на убития не е била в къщата, а в лятна сграда до нея. Там е бил единствено синът, който е живял на горния етаж, а бащата - на приземния. Мъжът е бил пенсионер, а преди този момент е работил в пощата на селото като механик.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР