72-годишен дядо влиза в затвора за 3 г. след присъда

...
72-годишен дядо влиза в затвора за 3 г. след присъда
Коментари Харесай

Възрастта няма значение: Съдия Йоланда не пожали този дядо

72-годишен дядо влиза в пандиза за 3 година след присъда от Окръжен съд – Кюстендил. Възрастният човек е приет за отговорен за преместването на близо 6 кг марихуана през границата на страната, оповестиха от съда.

Подсъдимият К. Калкан, който е турски жител е приет за отговорен за това, че на 6 януари 2023 година, на входящо трасе при Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюешево, като пасажер в рейс по постоянната линия от Скопие - Истанбул, без съответно позволение е пренесъл със себе си през границата на страната марихуана, опакована в 6 пакета, с общо тегло 5 922 грама, на обща стойност 23 688 лева За злощастие на мъжа обаче, автобусът го отвел до пандиза, където за него се оказала крайната спирка.

Съдът, под председателството на арбитър Йоланда Цекова утвърди съглашението реализирано сред Окръжна прокуратура – Кюстендил и отбраната на подсъдимия, като наказването е несъмнено при многочислени смекчаващи условия, поради възрастта и тежкото здравословно положение на подсъдимия. Съдът дефинира първичен " общ “ режим на изтърпяване на наказването " отнемане от независимост “.

Съдът приспада времето, на авансово задържане на обвинения, считано от 6 януари, до влизане на съглашението в действие, като един ден задържане се зачита за един ден " отнемане от независимост “.

Определението е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР