71% от българското общество е за въвеждане на задължителна военна

...
71% от българското общество е за въвеждане на задължителна военна
Коментари Харесай

Каракачанов смята, че 71% от българите искат задължителна военна служба

71% от българското общество е за въвеждане на наложителна военна работа, а 82% са за възобновяване на трудови войски, в които необразованите младежи, които скитат по улиците, пият бира и крадат по дворовете по селата, да отидат да се учат на труд, разум и разсъдък . Това сподели вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов, съобщи БГНЕС.
Министърът още веднъж съобщи, че желае да създадат оптимален необятен спор по тематиката за доброволната военна работа. „ Не изключвам това, което сме мислили, да сме пропуснали нещо, не изключвам в границите на един необятен публичен спор да се появи някоя друга концепция, която да бъде по-добра от това, което ние сме предложили “, сподели Каракачанов.
„ Хората са прави “, акцентира Каракачанов в отговор на въпрос какво е отношението му към настояването на офицерите и сержантите от запаса за референдум за наложителна казарма. Той е безапелационен, че тази тематика не я намира за екзотична. „ Аз я намирам като част от дебата за тематиката за наборната военна работа “, уточни министърът, като означи, че това е един диалог, който съгласно него доста други страни са провели и са си го решили. „ Този въпрос, запомнете ми думата, дали ще е по мое време или след мен, един ден ще бъде решен “, безапелационен беше Каракачанов.
Министърът на защитата приказва пред публицисти, откакто откри Годишната конференция на началниците на военните полиции на страните членки на НАТО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР