71-годишният Иван Т. напуснал жилището си вчера към 14,00 часа.

...
71-годишният Иван Т. напуснал жилището си вчера към 14,00 часа.
Коментари Харесай

Дядо реши да се задуши в гаража, след това се застреля

71-годишният Иван Т. напуснал жилището си през вчерашния ден към 14,00 часа. Днес към 08.20 ч. в Първо Районно ръководство - Бургас е получено известие от бургазлия за това, че в гаража си, ситуиран във вътрешния двор на кооперация на ул. " Александър Стамболийски " № 76, разкрил тялото на 71 годишния си татко. Иван декларирал на околните си, че ще търси авторемонтна работилница за премахване на щета по лекия си автомобил " Нисан Микра ".

До момента на разкриване на тялото околните не са разполагали с информация по отношение на местонахождението на възрастния човек и са търсили помощ през обществените мрежи.

При осъществения оглед на местопроизшествието е установено, че се касае за самоубийство, осъществено посредством свързване на ауспуха на автомобила с прозореца на купето и включване на мотора на " Нисан " -а за обособяване на въглероден двуокис. При осъществения спомагателен оглед е открито, че редом с това възрастния човек се самопрострелял в региона на главата със самоделно изработен револвер.

Тялото на 71 годишния бургазлия е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ - Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР