71-годишният дядо Петко от Пловдив вече цял месец спи в

...
71-годишният дядо Петко от Пловдив вече цял месец спи в
Коментари Харесай

Дядо Петко цял месец спи в изгорелия си апартамент, събират ...

71-годишният дядо Петко от Пловдив към този момент цялостен месец спи в изгорелия му след пожар апартамент. Зимата идва, а сърцати пловдивчани са подели акция, с цел да съберат средствата, нужни за ремонт на потърпевшото жилище.

Инцидвнтът става към 6 часа сутринта по неразбираеми досега аргументи. До 6. 35 часа на тел. 112 са подадени няколко сигнала, като на място идват три пожарни коли, с цел да се борят с огнената буря. Петко за благополучие не е бил в жилището по това време.



Добри съседи му оказват помощ с легло и облекла, само че той спи в изгорелия апартамент, защото няма никаква опция за ремонт, а и живее самичък и няма на кого да разчита. 

Самият апартамент се намира на финален етаж, което прави всичко още по - мъчно. Офертата за ремонт е за 18 бона - сума, непостижима за пенсионера. Опасенията на всички, които го познават е, че наближава зимата, а ремонтът би трябвало да стартира допустимо най - скоро.



След ремонта ще се търсят и мебели и всевъзможни принаделности за жилището, с цел да стартира още веднъж Петко да живее обикновено. 

Кампанията за набиране на средства за ремонт на опожареното жилище към този момент е дейна с помощта на организацията " Подай ръка ". 

Всеки, който желае да поддържа Петко, може посредством сметка:
BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
За Подай ръка ЗПДБ 
Основание: Дарение за идея 11 Подай ръка 
PayPal:  

Всеки, който желае може да поддържа Петко и персонално!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР