71-годишен мъж ударил с туба и залял с бензин по

...
71-годишен мъж ударил с туба и залял с бензин по
Коментари Харесай

71-годишен ударил с туба и залял с бензин по лицето жена в дома ѝ

71-годишен мъж блъснал с туба и залял с бензин по лицето жена в дома ѝ в благоевградското село Абланица. Това се е случило на 27 юли тази година.

Побоят и принуждаването посредством приложимост на мощ и заплашване по отношение на потърпевшата са осъществени в изискванията на домашно принуждение и са предшествани от редовно практикуване на физическо и психическо принуждение от негова страна по отношение на дамата.

Заканите му почнали още през април тази година

На 2 август мъжът не извършил заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение и макар че бил отхвърлен от жилище, той още веднъж влезнал в него.

Под управлението на Районната прокуратура в Благоевград се води следствие по досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета и насила посредством приложимост на мощ в изискванията на домашно принуждение, заплашване и несъблюдение на незабавна заповед за отбрана от домашно принуждение.

Случаят е от Бургас, от 1 август

С разпореждане на прокурор причинителят на деяниято е притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. Действията по следствието не престават.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР