71-годишен мъж от Стара Загора е пострадал докато вари ракия

...
71-годишен мъж от Стара Загора е пострадал докато вари ракия
Коментари Харесай

Бай Димитър си вари домашна ракия, но се случи нещо кошмарно

71-годишен мъж от Стара Загора е потърпевш до момента в който вари ракия в дома си в село Горановци. Това оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново.

Бай Димитър А. бил от Стара Загора и имал вила в махалата край Килифарево. В Деня на труда отишъл да си вари ракията и подклал казана с дърва. После ракията тръгнала, само че мъжът се спънал в първата извадка и я разлял в огъня. Пламъците лумнали и го обхванали като факла. Човекът хукнал на открито и през това време го видял негов комшия, който, без да звъни на незабавния телефон, го закарал в болница. Оттам се обадили на полицията, която в този момент ще проверява случая, написа вестник Борба.

Сигнал в полицията в остарялата столица е получен от дежурен екип в болница „ Пирогов “ в София, към 01.30 часа тази нощ, защото мъжът е превозен за лекуване там.

Първоначално той е признат във великотърновската болница, със 60% изгаряния, само че заради тежкото му положение и краткотрайна заплаха за живота му, е изместен.

В жилище на потърпевшия е осъществен оглед. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР