71-годишен мъж от Илинойс е обвинен в убийството на 6-годишно

...
71-годишен мъж от Илинойс е обвинен в убийството на 6-годишно
Коментари Харесай

71-годишен мъж намушка десетки пъти 6-годишно дете

71-годишен мъж от Илинойс е упрекнат в убийството на 6-годишно момче и в нанасянето на съществени пострадвания на 32-годишна жена. Според полицията закононарушението е осъществено от ненавист поради ислямското им изповедание и в отговор на войната сред Израел и ислямистката формация „ Хамас “, заяви Асошиейтед прес.

Полицията е разкрила дамата и момчето в събота заран в жилище в градчето Плейнфийлд, югозападно от Чикаго, се споделя в известие на службата на шерифа на окръг Уил. Аутопсията на детето е открила, че то е било прободено десетки пъти.

„ Детективите откриха, че и двете жертви на това брутално нахлуване са били нарочени поради събитието, че са мюсюлмани и поради продължаващия близкоизточен спор с присъединяване на „ Хамас “ и израелците “, се споделя в известието на полицията.

Ислямската организация за цивилен права дефинира случая като „ най-лошия ни призрачен сън “ и като част от тревожно повишаване на позвънявания и електронни известия, съдържащи тирада на ненавист, след началото на войната сред Израел и „ Хамас “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР