70 търсещи работа проявиха интерес към трудовата борса, проведена в

...
70 търсещи работа проявиха интерес към трудовата борса, проведена в
Коментари Харесай

108 работни места представиха на трудова борса в Монтана

70 търсещи работа демонстрираха интерес към трудовата борса, извършена в Монтана. Форумът бе открит от директорката на Бюрото по труда в Монтана Светла Узунова.
"За подкрепяне на трудовата реализация на търсещи работа, улеснение информирането и подбирането на заемане на свободни работни места. Възможност на работодателите да показват активността си и да осъществят контакт с претенденти за свободни работни места. Тя е ориентирана към всички целеви групи ", сподели Узунова.
В борсата взеха присъединяване 18 работодатели от района, които оповестиха общо 108 работни места на първичния пазар на труда. Работодателите търсят търговски представител; отчетник, кредити; оператор, индустриална линия; шивач; оператор металообработващи машини; готвач; сервитьор; полевъден работник; барман; продавач-консултант; пакетировач; общ работник; служащ прахово покритие и други
Присъстващите на борсата безработни лица имаха опция да показват своите кандидатури пред работодателите, както и да получат информация и консултация по отношение на опциите: за образование в Българо-германските центрове за професионално обучение; за кариерно развитие; за търсенето на работа в страните от Европейското икономическо пространство. Представителят на Комисията за битка с трафика на хора срещна безработните с рисковите фактори и методите за предотвратяване от попадане в трафик на хора.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР