70 хиляди лева - цялата си депутатска заплата Христо Петров,

...
70 хиляди лева - цялата си депутатска заплата Христо Петров,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Дарих над 70 000 лв., цялата си депутатска заплата

70 хиляди лв. - цялата си депутатска заплата Христо Петров, прочут повече на обществеността като Ицо Хазарта, е дарил за идеите, на които той се посвети, откогато работното му място е постройката на Народното събрание. Това показа във „ Facebook “ претендентът за депутат от „ Продължаваме промяната “ и на идните в неделя избори. Ето целия пост на Хазарта без редакторска интервенция:

Преди година и половина ме избраха за депутат. Един прочут български публицист тогава написа, че ще се откажа на втората седмица. Година и половина “нямаш опит ”, “това не ти е сцената ” и обичаното ми - “продаде се ”.

Година и половина по-късно:

- осиновените имат подготвен и импортиран законопроект за правото им на информация за техния биологичен генезис - внесе го неопитният, до момента в който опитните политици ги лъгаха с десетилетия

- малолетните, които си изгубят персоналната карта, няма повече да бъдат показвани като маймуни из уеб страниците на общините (забележете - с адреси и ЕГН!) - неопитният

подаде сигнали на всички места, подвигна звук по медиите и институциите си свършиха работата

- неопитният запука кметовете на „ Надежда “ и „ Люлин “ с въпроси за паркингите - какъв брой пари взехте и какво построихте? Опитните му се присмяха, само че се и разбързаха, та в последна сметка паркинги май ще има

- неопитният не поддържа наложителната покупка на американски реактори за Козлодуй, нито покупката на американски самолети на хартия, нито войната на един съветски умопобъркан и всеобщ палач - просто тъй като нито едно от тези неща не е положително за България

- десетки дни, прекарани с изоставените деца в къщичките ЦНСТ (Център за настаняване от фамилен вид - б.р.). Частни учителки по български, британски и изобразяване в пет къщички, скоро - и в още четири.

Екскурзии, морски лагери, театри, занимания и просветителни начинания за стотици български деца,

както и помощ за тези, които се грижат за тях. Проблеми, които виждам с очите си на място и намирам способи да вземам решение - като човек и като депутат. Сдружение Един българин, което сътворих преди няма и четири месеца, а към този момент трансформира детски ориси.

Цялата си депутатска заплата давам за тая идея - до стотинка. Вече над 70 000 лв.. Не тъй като не ми трябват - повярвайте ми, доста добре биха ми пристигнали.

Правя го, тъй като знам, че по този начин е вярно. Правя го, с цел да видят хората, че помията няма сама да си тръгне, без всеки от нас да жертва нещо.

Боря се с милиардери, купуващи гласове и отнемащи животи.

С тролски ферми и с продажници, рекламиращи се като самостоятелни. Зарязах прелестен живот, с цел да се опитам да оказа помощ. И няма да се откажа, а ще покажа на хората, че има по какъв начин да бъде друго. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР