70-годишна дупничанка е издъхнала след инцидент с нож на Гробищния

...
70-годишна дупничанка е издъхнала след инцидент с нож на Гробищния
Коментари Харесай

Жена загина нелепо на гробищата на Черешова задушница

70-годишна дупничанка е издъхнала след случай с нож на Гробищния парк. По време на Черешова задушница дамата изпаднала в несвяст и е извикан екип на „ Спешен център ”. Още на място е открита контузия и кръвотечение, съобщи Блиц.

Пострадалата е превозена до болнично заведение в Дупница, където станало ясно, че дамата е с тежка прободна рана в региона на белия дроб. Въпреки опитите на медиците да я спасят, 70-годишната е умряла в понеделник.

Причините за зародилия случай се обясняват. По информация в обществените групи става въпрос за пострадване с нож, което е станало при прекачване на чанта през гърба.

При направения размах, острието излязло през хастара на чантата и се забило в региона на белия дроб, предизвиквайки кръвотечение и необратими последици за дихателния орган.

Това довело и до съдбовния процес на събитията.Жената е заровена в сряда. По случая е формирано досъдебно произвеждане. То би трябвало да обясни всички събитията, при които дупничанката е получила прободната рана, като не се изключват и други версии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР