70-годишен психично болен мъж с криминални прояви е задържан в

...
70-годишен психично болен мъж с криминални прояви е задържан в
Коментари Харесай

Психар драсна клечката на три коли в Айтос, арестуваха го

70-годишен психологично болен мъж с престъпни прояви е арестуван в Айтос за палеж на три автомобила, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас през днешния ден.

Подпалените коли са пежо, порше и опел, който бил бракуван, а случаят е от 5 септември. Призори е бил получен сигнал за пламнал автомобил " Пежо 406 " с бургаска регистрация, паркиран в непосредствена непосредственост до горящи контейнери за боклук на ул. " Красна ", против дом №12. Пламъците унищожили задната част на автомобила. При осъществения оглед е открито, че най-вероятна причина за пожара са запалени хартиени боклуци отвън контейнерите за боклук.

Около 21,30 ч. същия ден, още веднъж на ул. " Красна ", само че против дом N9, пламнали " Порше Кайен " с бургаска регистрация и бракуван опел. По " горещи следи " е арестуван 70-годишен психологично болен мъж, който живеел на същата улица. Айтозлията направил цялостни признания. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава, допустимо е да изскочат още палежи, дело на болния пенсионер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР