70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена

...
70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена
Коментари Харесай

ЗВЕРСТВО: Мъж дрогирал жена си, за да бъде изнасилена от над 50 непознати

70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена си, тъй че 83-ма непознати, с които се е запознавал онлайн, да могат да я изнасилват в продължение на 10 години, ще бъде съден в преустроен изложбен център. Това се постанова поради огромния брой мъже, упрекнати в изнасилването ѝ.

Доминик П. и още 50 мъже са изправени пред най-много 20 години зад решетките, в случай че бъдат приети за отговорни, написа " Дейли мейл ".

Мъжът е упрекнат в организирането на групата за обезчестяване на заболели, като е употребявал онлайн конгрес, наименуван " Без нейното познание ", с цел да предложения мъжете на възраст сред 25 и 72 години в дома му в Мазан, покрай Авиньон, с цел да ги снима по какъв начин атакуват и изнасилват брачната половинка му, до момента в който тя е била упоена. Всичко това се развило в интервала сред 2011 и 2020 година.

Твърди се, че Доминик е упоявал жена си с таблетка мощен анксиолитик във вечерята ѝ.

След това канил непознати от онлайн форума в спалнята на двойката, с цел да може жена му да бъде изнасилена, до момента в който е в безсъзнание.

Според щерка му, Каролайн Дариан, която разгласява и книга за закононарушенията на татко си, той е имал изпитана система, с цел да се увери, че жена му няма да се разсъни по време на някое от изнасилванията. Той казвал на мъжете да паркират колите си надалеч от къщата и да се събличат още в кухнята.

Казвал им още да не носят одеколон, да не пушат, както и да затоплят ръцете си на радиатора, с цел да не разсънят жена му.

Миналото лято доктор по делото разкри, че дамата, която е към 60-годишна, била инфектирана с четири венерически заболявания и е имала тежки гинекологични проблеми.

Разследващите научили за ужаса ѝ едвам през 2020 година, когато брачният партньор Доминик бил задържан в супермаркет, тъй като снимал под полите на клиентки на магазина.

Когато полицията претърсила телефона му с камера, както и оборудването, съхранявано в дома му, те разкрили всички изображения на принуждение.

Сред хипотетичните изнасилвачи, забъркани в тази ситуация, са държавни чиновници, чиновници на коли за спешна помощ, бойци, надзиратели в пандиза, медицински сестри, публицист, общински консултант и водачи на камиони.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР