70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена

...
70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена
Коментари Харесай

Мъж, дрогирал жена си, за да бъде изнасилена от десетки непознати

70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена си, тъй че 8 3-ма непознати , с които се е запознавал онлайн , да могат да я изнасилват в продължение на 10 години, ще бъде съден в преустроен изложбен център. Това се постанова поради огромния брой мъже, упрекнати в изнасилването ѝ.

Доминик П. и още 50 мъже са изправени пред най-много 20 години зад решетките, в случай че бъдат приети за отговорни, написа dailymail.co.uk.

Мъжът е упрекнат в организирането на групата за обезчестяване на заболели, като е употребявал онлайн конгрес, наименуван " Без нейното познание ", с цел да предложения мъжете на възраст сред 25 и 72 години в дома му в Мазан, покрай Авиньон , с цел да ги снима по какъв начин атакуват и изнасилват брачната половинка му, до момента в който тя е била упоена. Всичко това се развило в интервала сред 2011 и 2020 година.

Твърди се, че Доминик е упоявал жена си с таблетка мощен анксиолитик във вечерята ѝ.

След това канил непознати от онлайн форума в спалнята на двойката, с цел да може жена му да бъде изнасилена, до момента в който е в безсъзнание.

В документите на прокуратурата се твърди, че брачният партньор е призовал изнасилвачите на брачната половинка му да не носят презервативи.

Според щерка му, Каролайн Дариан , която разгласява и книга за закононарушенията на татко си, той е имал изпитана система, с цел да се увери, че жена му няма да се разсъни по време на някое от изнасилванията. Той казвал на мъжете да паркират колите си надалеч от къщата и да се събличат още в кухнята.

Казвал им още да не носят одеколон, да не пушат, както и да затоплят ръцете си на радиатора, с цел да не разсънят жена му.

Миналото лято доктор по делото разкри, че дамата, която е към 60-годишна, била инфектирана с четири венерически заболявания и е имала тежки гинекологични проблеми.

Разследващите научили за ужаса ѝ едвам през 2020 година, когато брачният партньор Доминик бил задържан в супермаркет, тъй като снимал под полите на клиентки на магазина.

Когато полицията претърсила телефона му с камера, както и оборудването, съхранявано в дома му, те разкрили всички изображения на принуждение.

Сред хипотетичните изнасилвачи, забъркани в тази ситуация, са държавни чиновници, чиновници на коли за спешна помощ, бойци, надзиратели в пандиза, медицински сестри, публицист, общински консултант и водачи на камиони.

Пожарникар , упрекнат в изнасилването на Франсоаз , носел униформата си по време на нападението, демонстрира едно от видеата.
 
Il a livré sa femme à 50 violeurs et est soupçonné de meurtre: le papy pervers a-t-il profité d'un couac judiciaire? via
— bebert (@jeanlu30)
Компютърът на пожарникаря съдържа 728 изображения на деца, подложени на полово принуждение, настояват прокурорите.

Някои от съучастниците му твърдели, че нямат визия, че сексът със брачната половинка на Доминик не е по взаимно единодушие, до момента в който един даже отрекъл да е обезчестяване, казвайки: " Това е жена му, той прави с нея каквото си желае ".

Доминик също е упрекнат в изнасилването и убийството на Софи Нарме , 23-годишна агентка по недвижими парцели, която била открита мъртва в Париж през 1991 година

Втори сътрудник по недвижими парцели, споменаван единствено като Е., сподели, че е била нападната в Париж осем години по-късно, а проверяващи източници споделят, че профилът на обвинения и в двата случая " доста наподобява " на същия този Доминик.
 

— LanaDelSun ☀️☀️ (@SB97808772)
Заподозреният признава , че е нападнал Е., само че отхвърля да има нещо общо с убийството на Нарме. Той към момента не е пледирал обвиняванията в обезчестяване.

Твърди се, че доказателствата демонстрират по какъв начин най-голямата щерка на двойката също е снимана в безсъзнание по долни дрехи. Предполага се, че и други членове на фамилията са били измъчвани.

Във видеоклиповете си Доминик назовава брачната половинка си " уличница " стотици пъти, само че упорства, че го е казвал нежно.

Пред проверяващите магистрати той споделил също, че обича жена си, която била " светица ".

Неговият юрист добави, че Франсоаз е била " първата му обич, в действителност единствената обич в живота му ".

Бащата на три деца от началото на 70-те, сега е в пандиза в Авиньон , упрекнат в " обезчестяване при усложнени условия " и използване на медикаменти, употребявани за упояване на жена му.

Когато брачната половинка му била осведомена за тайните записи, тя се пречупила и почнала да се самообвинявала, казвайки: " Аз бях неговото нещо ". После подала молба за бракоразвод.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР