70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена

...
70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена
Коментари Харесай

Мъжът, дрогирал жена си, за да бъде изнасилена от 83 непознати, отива на съд: Замесени са държавни служители, войници и надзиратели

70-годишен мъж, за който се твърди, че е упоявал жена си, тъй че 83-ма непознати, с които се е запознавал онлайн, да могат да я изнасилват в продължение на 10 години, ще бъде съден в преустроен изложбен център. Това се постанова поради огромния брой мъже, упрекнати в изнасилването й.

Доминик П. и още 50 мъже са изправени пред най-много 20 години зад решетките, в случай че бъдат приети за отговорни в процеса им в Parc des Expositions в Авиньон, Южна Франция, идващия септември, написа dailymail.co.uk .

Дядото е упрекнат в организирането на групата за обезчестяване на заболели, като е употребявал онлайн конгрес, наименуван " Без нейното познание ", с цел да предложения мъжете на възраст сред 25 и 72 години в дома му в Мазан, покрай Авиньон, с цел да ги снима по какъв начин атакуват и изнасилват брачната половинка му, до момента в който тя е била дрогирана. Всичко това се развило в интервала сред 2011 и 2020 година.

Твърди се, че Доминик е упоявал жена си, като е поставил таблетки " Temesta ", мощен анксиолитик, във вечерята й.

След това канил непознати от онлайн форума в спалнята на двойката, с цел да може жена му да бъде изнасилена, до момента в който е в безсъзнание.

В документите на прокуратурата се твърди, че брачният партньор Доминик П. е призовал изнасилвачите на брачната половинка му да не носят презервативи.

Според щерка му, Каролайн Дариан, която разгласява и книга за закононарушенията на татко си, той е имал изпитана система, с цел да се увери, че жена му няма да се разсъни по време на някое от изнасилванията. Той казвал на мъжете да паркират колите си надалеч от къщата и да се събличат още в кухнята.

Казвал им още да не носят одеколон, да не пушат, както и да затоплят ръцете си на радиатора, с цел да не разсънят жена му.

Миналото лято доктор по делото разкри, че дамата, която е на към шестдесет години, е била инфектирана с четири венерически заболявания и е имала тежки гинекологични проблеми.

Разследващите научиха за ужаса й едвам през 2020 година, когато брачният партньор Доминик беше задържан в супермаркет, тъй като снимал под полите на клиентки на магазина.

Когато полицията претърсила телефона му с камера, както и оборудването, съхранявано в дома му, те откриха всички изображения на принуждение.

Предполагаемите изнасилвачи, забъркани в тази ситуация, включват държавни чиновници, чиновници на коли за спешна помощ, бойци, надзиратели в пандиза, медицински сестри, публицист, общински консултант и водачи на камиони.

Пожарникар, упрекнат в изнасилването на Франсоаз, носел униформата си по време на нападението, демонстрира едно от видеата.

Компютърът на пожарникаря съдържа 728 изображения на деца, подложени на полово принуждение, настояват прокурорите.

Някои от съучастниците му твърдели, че нямат визия, че сексът със брачната половинка на Доминик не е по взаимно единодушие, до момента в който един даже отхвърли да е обезчестяване, казвайки: " Това е жена му, той прави с нея каквото си желае ".

Доминик също е упрекнат в изнасилването и убийството на Софи Нарме, 23-годишна агентка по недвижими парцели, която беше открита мъртва в Париж през 1991 година

Втори сътрудник по недвижими парцели, споменаван единствено като Е., сподели, че е била нападната в Париж осем години по-късно, а проверяващи източници споделят, че профилът на обвинения и в двата случая " доста наподобява "  на същия този Доминик.

Заподозреният признава, че е нападнал Е., само че отхвърля да има нещо общо с убийството на Нарме. Той към момента не е пледирал обвиняванията в обезчестяване.

Твърди се, че доказателствата демонстрират по какъв начин най-голямата щерка на двойката също е снимана в безсъзнание по долни дрехи и се допускат измъчвания против още членове на фамилията.

Внуците настояват, че обвиненият постоянно си е " играел на лекар "  с тях и им е купувал играчки за събличане, а Доминик се твърди, че е снимал снахите си в банята със скрита камера, споделяйки изображенията онлайн.

В случая, обвързван със брачната половинка му, той в последна сметка беше хванат през 2020 година, откакто беше открит да употребява химикалка със скрита камера, с цел да шпионира дами в съблекалните в магазина, което накара полицията да претърси къщата му.

Във видеоклиповете си Доминик назовава брачната половинка си " уличница "  стотици пъти, само че упорства, че го е казвал нежно.

Пред проверяващите магистрати той споделил също, че обича жена си, която била " светица ".

Неговият юрист добави, че Франсоаз е била " първата му обич, в действителност единствената обич в живота му ".

Бащата на три деца от началото на 70-те, сега е в пандиза в Авиньон, упрекнат в " обезчестяване при усложнени условия "  и използване на медикаменти, употребявани за упояване на жена му.

Когато брачната половинка му била осведомена за тайните записи, тя се пречупила и почнала да се самообвинявала, казвайки: " Аз бях неговото нещо ". После подала молба за бракоразвод.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР