70-годишен мъж озадачава медиците в Бразилия, след като твърди, че

...
70-годишен мъж озадачава медиците в Бразилия, след като твърди, че
Коментари Харесай

70-годишен мъж озадачава лекарите, след като твърди, че не е пил нищо друго освен кока-кола в продължение на 50 години

70-годишен мъж озадачава медиците в Бразилия, откакто твърди, че не е пил нищо с изключение на кока-кола в продължение на 50 години.

Роберто Педрейра, който може да мине за 20 години по-млад, споделя, че не е поглъщал и капка вода, откогато е бил млад. Дори когато беше в болница с COVID-19, той даде на лекарите и медицинските сестри прецизни писмени указания, че даже искаше да гълтам хапчетата си с чаша кола.

Един клип на Роберто в локалното му кафене в щата Баия, който стана вирусен с милиони гледания, демонстрира по какъв начин той се пъхва в обичаната си закуска. Роберто на драго сърце излива кутийка кока-кола върху сладоледа и стартира да го пие с лъжица.

Той сподели пред локалните медии: „ Не съм пил вода от 50 години. Не обичам вода.. Всички лекари, при които вървя, предлагат вода, само че аз се сблъсках с моя кардиолог и ендокринолог. Дори лекарството си го вземам с кока-кола. Нищо с вода, нито капка. " Той сподели, че избира Coke Zero, която беше показана за първи път през 2005 година, а п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР