70-годишен мъж е намерен в безпомощно състояние, след като е

...
70-годишен мъж е намерен в безпомощно състояние, след като е
Коментари Харесай

70-годишен мъж е намерен в безпомощно състояние, пребит в Търновско

70-годишен мъж е открит в безпомощно положение, откакто е бил пребит, в стопанския двор на село Хотница, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново. Криминалисти от Велико Търново проверяват случая.
Сигналът е получен през вчерашния ден сутринта. По данни на подателя същата заран, към 06.00 часа, във фургон в стопанския двор в село Хотница, е намерил в безпомощно положение и с голям брой контузии в региона на главата 70-годишен мъж от село Богатово. Той е служащ в стопанския двор и живее във фургона, в който е открит. Пострадалият неотложно е откаран във великотърновската болница с фрактури на черепа, травма на мозъка и голям брой контузии по главата, с заплаха за живота.
На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група при Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново. Образувано е досъдебно произвеждане по член 129, ал.2 от Наказателен кодекс. Работата по изясняване на случая продължава под управлението на Районна прокуратура- Велико Търново.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР