70-80 души са се събрали пред блок Слава“ в центъра

...
70-80 души са се събрали пред блок Слава“ в центъра
Коментари Харесай

От последните минути: В Момчилград ври и кипи заради смъртта на Дамла! В момента там се...


70-80 души са се събрали пред блок „ Слава “ в центъра на Момчилград, който стана печално прочут през последните няколко дни с убийството на 7-годишната Дамла, написа 24rodopi.com, представени от Блиц.

Те чакат всеки миг тук за следствен опит да бъде докаран 25-годишният Мехмет, обвинен като палач на невръстната си братовчедка.

Наложи се началникът на Районното ръководство на Момчилград да дойде на място и да изясни на множеството ядосани момчилградчани, че следствен опит довечера няма да се организира. Въпреки това, хората стоят и чакат пред блока.


Все повече момчилградчани желаят линч за младия мъж.

„ Особняк е, неосезаем. Преди време работеше в офис на мобилен оператор, а в този момент в града се приказва, че е почнал работа във фабриката, в която работи и вуйна му - майката на Дамла “, описа локален гражданин.

Момчилградчани питат за какво тя не е споделила още първия ден, че племенникът й има ключ от жилището й. Днес Мехмед Хасан бе задържан в жилището си в жилищен блок в региона на автогарата. 4 часа по-късно основният прокурор Сотир Цацаров удостовери новината. В този час към момента килърът се намира в съда в Кърджали, където е разпитван от арбитър. Четвърта нощ зад решетки ще изкара и 40-годишната Садет Муса, майката на Дамла. Напрежението в Момчилград остава.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР