7-ят слънчев ден е време за Просветление, Преображение. Това е

...
7-ят слънчев ден е време за Просветление, Преображение. Това е
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Днес е най-добрият ден за любов, мъжете да се молят за здраве!

7-ят безоблачен ден е време за Просветление, Преображение. Това е денят на Светия Дух и „ живата вода”. Той е най-хубавият за обич, зачатие на детенце и за креативен инициативи, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Както и предният ден, по този начин и в този момент можете да получите помощ от предците си. Мъжете могат да се помолят за излекуване и здраве. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден “, прибавя астрологът.

„ Много уместно е за креативна обич, за зачатие на детенце и изобщо за любовно съединяване. Но всичко би трябвало да се прави на ярко, с отворени очи и никаква тъмнотия. Не бива да се демонстрират лакомия и злоба, това може да стане причина за сърдечно-съдови болести “, предизвестява Ивелина Пенчева.
„ Може да си пийнете алкохол в този ден, само че не се отпускайте! Горещата вода в този ден е целебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, само че не се застоявайте дълго! Който има грехове, по-добре да не рискува. Има заплаха да се изгори с парата “, прибавя тя.

„ Може да садите растения, шубраци, дървета, само че не късайте листа и цветя! Неблагоприятно е дори да се подаряват откъснати цветя, само че може в саксия. Неблагоприятно време за огромни покупки – мебели, недвижима благосъстоятелност. Може единствено дребни, да вземем за пример козметика за дамите “, поучава астрологът.
„ Препоръчва се носенето на по-леки облекла за запазване на вътрешната топлота. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се заобикалят тъмните тонове и изключително кафявото! Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието “, прибавя тя.

„ Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благополучие и обилие. Лошо е да сънувате животни- бедност, проблеми, разпри “, изяснява Ивелина Пенчева.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР