7 поредни победи реализира служителят на район Централен“ Никола Ташев

...
7 поредни победи реализира служителят на район Централен“ Никола Ташев
Коментари Харесай

Служител на Централен със 7 победи в Последният печели

7 следващи победи осъществя служителят на регион „ Централен “ Никола Ташев в предаването „ Последният печели “ по Българска национална телевизия. Младши специалист „ Архив “ в администрацията на най-големия пловдивски регион взе участие в телевизионната игра през януари.

Колежка  от отдел ГРАО убеждава Никола Ташев, докторант по „ Международно право “ в ПУ „ Паисий Хилендарски “, да попълни анкетната карта и да се включи в забавно-познавателното куиз шоу.

„ Не бях сигурен, че ще се оправя. Ако би трябвало да съм почтен, даже си мислех, че няма да победя нито един път. Изненадах се от себе си “, споделя Никола Ташев.

Безрезервно в него имат вяра майка му, приятелите му, сътрудниците му и почитателите на „ Локомотив “ Пловдив, измежду които е и той.

В първото предаване побеждава собствен сътрудник от ПУ „ Паисий Хилендарски “, който е лекар по интернационално право. Като едно от най-големите провокации, които преодолява в надпреварата, дефинира разпознаването на оперната прима Анна Томова-Синтова в малко видео.

Друг отговор, даден „ на магия “ е, че небесното тяло, кръстено на името на някогашния президент на Югославия Йосип Броз Тито, е метеорит. Критичен миг е, когато губи с 200 точки от различен участник, който впечатлява с висока осведоменост и солидни познания, само че съумява да обърне резултата в 3-ти кръг.

Никола Ташев счита, че причина за блестящото му показване в шоуто са насъбраните знания от стотиците книги, които е прочел, от многочислените научно-популярни филми, които е гледал, както и от обстоятелството, че като разпален почитател на предаването „ Минута е доста “, не е пропущал нито едно негово лъчение.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР