7 от 10 възрастни в САЩ казват, че вярват в

...
7 от 10 възрастни в САЩ казват, че вярват в
Коментари Харесай

7 от 10 американци вярват в ангели

7 от 10 възрастни в Съединени американски щати споделят, че имат вяра в ангели . Това демонстрира ново изследване на Центъра за проучване на публичните въпроси на Асошиейтед прес и организацията за проучвания към Чикагския университет.

„ Хората копнеят за нещо по-голямо от тях самите – оттатък личното им схващане “, сподели Джак Грогър, духовник в Ел Ей и дълготраен капитан на пожарната в Южна Калифорния, който е оказал помощ на доста хора в най-тежките им моменти.

„ За доста хора ангелите са доста по-безопасни за поклонение “, сподели Грогър, който е свещеник в черква в Ориндж, Калифорния.

" Хората се обръщат към ангелите за разтуха ", споделя той. Те са познати, постоянно се появяват като облици в културата, както и в Библията . За съпоставяне, поклонението пред Исус изисква доста повече ", прибавя пасторът.

Вярата на американците в ангелите (69%) е съвсем равна на вярата им в небето и силата на молитвата , само че е задмината от вярата в Бог или по-висша мощ (79%). 

По-малко възрастни в Съединени американски щати имат вяра в дявола или Сатаната (56%), в астрологията (34%), в прераждането (34%) и че физическите неща могат да имат духовна сила, като растения, реки или кристали (42%).
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР