7 от 10 потребители на устройството успяват да спрат изцяло

...
7 от 10 потребители на устройството успяват да спрат изцяло
Коментари Харесай

IQOS е най-предпочитаният бездимен продукт във Великобритания

7 от 10 консуматори на устройството съумяват да спрат напълно цигарите

Устройството за нагряване на тютюн IQOS е артикул № 1 по продажби в категорията от бездимни артикули в Обединеното кралство, демонстрират данни на организация „ Нилсън ". Устройството, дружно с консумативите към него, заемат максимален пазарен дял измежду всички бездимните артикули, като изпреварва даже и известните на Острова електронни цигари, показва профилирания уебсайт.

Увеличеният потребителски интерес към бездимните произведения е предиздвикало английските търговски вериги като Tesco и WH Smith High Street да се запасят, с цел да могат да посрещнат търсенето, добавя изданието.
Пазарният дял на нагреваемите произведения на Филип Морис Интернешънъл се е утроил през последната една година във Англия - един от най-бързо растящите пазари на бездимни артикули в Европа, демонстрират още данните.

7 от 10 консуматори, избрали устройството, минават изцяло на него и съумяват да спрат напълно цигарите
Макар Велибритания да е един от най-развитите пазари за бездимни артикули като устройства за нагряване на тютюн и електронни цигари с течност, на Острова към момента има близо 7 милиона пушачи. Тютюнопушенето там е причина за развиването на рак при една пета от заболелите и за една четвърт от смъртните случаи в резултат на онкологични болести.



Всеки 7-ми британец продължава да пуши
За да се оправи с казуса, през 2018 година английското държавно управление съобщи, че ще работи за това да трансформира до 2030 година
здравното министерство слага фокус върху предварителната защита като център на здравето на нацията и дефинира като изключително значима предварителната защита на раковите болести в страната. Основна част от проекта е и заложената тактика за битка с тютюнопушенето и понижаване на вредата от тютюна.
Националната здравна работа на Англия (NHS England) предалага помощ на пушачите, с цел да спрат цигарите, а на тези, които не могат, се предлагат електронни цигари като средство за отвод на тютюнопушенето.
За да прегледа научните данни за наличните типове бездимни проудкти на Острова, Агенцията по публично здраве във Англия Public Health of England (PHE) направи обзор на научните доказателства за електронните цигари и устройствата с нагряване на тютюн като IQOS, в който удостоверява пониженото формиране на нездравословни субстанции в аерозола от бездимните артикули спрямо цигарения пушек.

Общо потребителите на IQOS в света към този момент са 16,4 милиона
От тях почти 11,7 милиона са спрели да пушат и са минали към IQOS. Това сочат данните от финансовия доклад на Филип Морис Интернешънъл за трето тримесечие на 2020г.
Това е нарастване с 1,1 милиона възрастни консуматори от края на второто тримесечие и над 4 милиона от същия интервал на предходната година. Бездимното устройство, което FDA дефинира като „ артикул с модифициран риск " през юли тази година, към този момент се предлага на 61 пазара по света.

Глобалната цел на Филип Морис Интернешънъл е до 2025 година 40 милиона пушачи да са минали изцяло на бездимни артикули.
Най-големият пазар на IQOS и нагреваемите тютюневи произведения сега е Япония.
България е измежду чудесно разрастващите се пазари на IQOS, като потребителите на бездимния артикул към този момент са над 150 хиляди.
Потребителите на устройството с нагряване на тютюн могат да се обръщат при въпроси, свързани с технологията и науката зад бездимните продуктии, към центъра за обслужване на клиенти и консултантите на компанията. Бутиците на марката IQOS в страната остават отворени за подпомагане на клиентите./ като се изключи тези в комерсиалните центрове и моловете, които няма да оперират поради наложените изключителни ограничения./

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР