7 министри от кабинета Борисов 3“ ще отговарят на въпроси

...
7 министри от кабинета Борисов 3“ ще отговарят на въпроси
Коментари Харесай

7 министри на Борисов на разпит в парламента днес!

7 министри от кабинета „ Борисов 3 “ ще дават отговор на въпроси на депутати. Това се показва в програмата за работа на Народното събрание. Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще дава отговор на въпрос за напредъка на България по Механизма за съдействие и инспекция. Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов ще отговори на депутатско запитване по отношение на открити остарели неизбухнали муниции в пловдивския регион „ Тракия”.

Министърът ще дава отговор и на въпрос за мнението на министерството за идната среща на високо ниво на НАТО в Брюксел. На въпрос по отношение на готовността за застраховане на летния туристически сезон ще дава отговор вътрешният министър Валентин Радев.

За осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания ще дава отговор районният министър Николай Нанков. Участие в парламентарния надзор ще вземат и министърът на труда и обществената политика Бисер Петков, министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и министърът на опазването на здравето Николай Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР