7-ми януари в Клуб Модерен Театър - БургасНай-известната Драг Кралица

...
7-ми януари в Клуб Модерен Театър - БургасНай-известната Драг Кралица
Коментари Харесай

Шоу спектакъл разказва за първите 50 години на Елза Парини!

7-ми януари в Клуб Модерен Театър - Бургас

Най-известната Драг Кралица в България  навършва половин век по Коледа и дружно с хората, с които е работила през 30-те години на сцена, приготвят занимателен театър.

Шоуто ще се опита да наблюдава занимателния и изпълнен с непредвидени обстановки живот на госпожа Парини, от дребния град до огромните подиуми и ефира на радио Браво и високорейтинговите телевизионни стратегии.

Режисьор и водещ на шоуто ще бъде дългогодишният й сътрудник от Радио Браво Димитър Горчев, с който юбилярката дружно основава сюжета за вечерта.

За място на събитието кралицата на вечерта се е спряла на Бургас, град в който има доста близки другари и фенове, и с който кариерата е мощно обвързвана.

Просторната зала на „ Клуб съвременен спектакъл “ ще събере всички посетители и фенове на пиперливата Елза.  Желаещите да се снабдят с билет могат да го закупят от уредниците Клуб Хамелеон – Бургас.

От там издават, че в шоуто ще се включат   DJ Теди Джорджо, DJ DIASS,  DJ Пацо, комиците от шоу група Ала Бала с Кварталната Батка, певиците Емануела и Наташа Монева, балет Арт денс, както и доста мил актьори, с които Елза е работила през годините.  Сред тях са Мис Бони, Глориа Йорданова, Бина, Дженифър Бенедикшън, Камела Паркър и други

Шоуто стартира в 19:00 в „ Клуб Модерен Театър “ Бургас на 7-ми януари.

   Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Elza Pariny (@elzapariny)


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР