7 мъже са задържани в Районното управление в Момчилград на

...
7 мъже са задържани в Районното управление в Момчилград на
Коментари Харесай

7 мъже са били задържани в РУ-Момчилград през уикенда. При единия от случаите полицай е възпроизвел два изстрела

7 мъже са арестувани в Районното ръководство в Момчилград на 19 и 20 май поради хулигански дейности , основани спънки на полицейски чиновници да изпълнят отговорностите си по защита на публичния ред и ръководство на автомобил след приложимост на опиати.

Около 21:30 часа на 20 май униформени са спрели за инспекция лек автомобил „ Нисан “, каран от 58-годишен . По време на инспекцията водачът и 63-годишният му сателит влезнали в пререкания със чиновниците на реда, като в абсурда се намесили още трима преминаващи, надлежно на 27, 31 и 45 години , които показали словесна и физическа експанзия към служителите на реда.

За да бъде преустановен спорът, единият чиновник създал два изстрела във въздуха.

Петимата са били арестувани за период до 24 часа. Водачът на автомобила отказал тест за алкохол. Направен му е тест за наркотични субстанции, който е отчел позитивни резултати за амфетамин и метаамфетамин , след което е бил публикуван ваучър за здравно проучване и е била взета кръвна проба за химически разбор.

По случая са формирани две бързи производства – по чл.270, ал.1 и по чл.343б, ал.3 от Наказателния кодекс.

По време на осъществено претършуване в къща на 58-годишния лидер служители на реда разкрили и нелегално притежавана пушка с оптика и монета , за която се допуска, че е културно-историческа полезност. Оръжието и антиката са били конфискувани и са на предпазване в РУ-Момчилград. Две инспекции за хулиганска са стартирани в РУ-Джебел.

Около 20:30 часа на 19 май в Джебел двама на 18 и 19 години са влезнали в спор с 21-годишен и малолетен , като двете страни си разменили удари.

На 21 май в Джебел към 23:00 часа след скандал 18-годишен и 16-годишен нанесли побой на 19-годишен. По последните два случая са стартирани инспекции за безчинство.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР