7 лица са задържани при специализирана полицейска операция във Варненско.

...
7 лица са задържани при специализирана полицейска операция във Варненско.
Коментари Харесай

7 души са арестувани при спецакция във Варненско

7 лица са арестувани при профилирана полицейска интервенция във Варненско. Това оповестиха от ОДМВР-Варна.
В хода на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, провела се на територията на община Долни чифлик, под наблюдението на прокуратурата, е открит причинителят на две обири на леки коли, осъществени в с. Горен чифлик през миналата седмица.

Извършителят е на 19 години, локален гражданин, добре прочут на органите на реда. По случаите има формирани досъдебни производства, работата по документиране на закононарушенията продължава.



По време на интервенцията са формирани три бързи полицейски производства – за ръководство на МПС без удостоверение за дееспособност и в период на изтърпяване на административно наказване, за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол с централизация от 1,8 промила в издишания въздух и за владеене на наркотично вещество – марихуана (0,03 гр.).

Образувана е кореспонденция против невръстен възпитаник от с. Старо Оряхово, направил кражбата на мобилен телефон.



(ОДМВР-Варна)

Проверените по време на профилираната интервенция лица са 587, тестваните коли са 349. Задържани са общо 7 души. Установени са 45 нарушавания на ЗДвП, взето е отношение във всички случаи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР