7-кратният световен шампион Люис Хамилтън се опита по интересен начин

...
7-кратният световен шампион Люис Хамилтън се опита по интересен начин
Коментари Харесай

Хамилтън се пошегува, че ще гледа Игра на тронове в състезанието

7-кратният международен първенец Люис Хамилтън се опита по забавен метод да изрази терзанието си, че може и да не прогресира в класирането в хода на Гран При на Италия поради опцията да се окаже в „ DRS-влак ”. Това с получава, изключително на бързите писти, когато се оформи група от водачи със сходна оптималната скорост, водена от този, който другите не могат да изпреварят даже и да употребяват DRS-системата си, а когато я задействат в действителност не се пробват да нападат, а по-скоро да се пазят от този, който върви след тях.

„ Мислех си да си взема айпада и когато сме в DRS-зоната да виждам нещо... в този момент излязоха новите серии на „ Игра на тронове ”, изясни Хамилтън като говореше за спинофа на паметния сериал – „ Домът на дракона ”, в който действието се развива 300 години преди събитията от „ Игра на тронове ”.

В третата свободна подготовка имаше оформяне на такива DRS-влакове и Хамилтън се оказа зад някогашния си съотборник Валтери Ботас, само че по този начин и не съумя да го изпревари.
 Леклер ще преследва втора победа в Леклер ще преследва втора победа в " Храма на скоростта "
„ Бях зад Валтери и не съумях да го догоня, нито да го изпреваря – съобщи Хамилтън. – Надявам се, че това няма да се случи в надпреварата, само че най-вероятно ще стане по този начин, ще караме в колона и ще се надяваме на тактиката, деградацията на гумите и други такива фактори да се намесят. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР