7-класник, пребит от баща на момиченце в 5-и клас в

...
7-класник, пребит от баща на момиченце в 5-и клас в
Коментари Харесай

УЧИЛИЩНА ДРАМА! Седмокласник редовно биел момиче в 5 клас в Златарица, баща му издивя и го.....

7-класник, пребит от татко на момиченце в 5-и клас в Златарица, сподели пред bTV синините по ръката си. На негоден български той се опита да изясни какво се е случило, само че не съумя доста добре. Все отново стана ясно, че той фактически е блъснал момичето.

„ Баща й ме наби. Влезе вътре “, сподели ученикът, прикрит зад заслон. На въпрос дали може да чете и написа той отговори позитивно, само че не можа да прочете нищо от показан му учебник.

По-подорбни пояснения даде майка му Снежана. Тя е извадила здравно за пострадванията. Тя била покрай учебното заведение, когато се случил случаят. „ Недей се оглежда, бягай, бият твоето дете “, споделили й родители.

Тогава около нея минал ядосания татко Саид, който се обърнал към нея: „ Майка ти ще е*а циганска, ще ти пръсна главата “. Баща обяснил по-късно, че е прибегнал до разпра, защото детето му било подложено на систематичен тормоз и никакви ограничения не били взети. Глобен е 100 лева

Христина Ганчева, шеф на учебното заведение „ Свети Свети Кирил и Методий “, изясни: „ Децата са проблематични, доста постоянно се записват спорове “. По думите й, учебното заведение е подхванало всички законови ограничения, които е могло.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР