7-годишно дете е починало, след като е било блъснато от

...
7-годишно дете е починало, след като е било блъснато от
Коментари Харесай

Трагедия в Бургас: Малко дете почина, след като бе блъснато от кола

7-годишно дете е умряло, откакто е било блъснато от лек автомобил, заяви радио „ Фокус-Бургас ”, като се базира на информация от локалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

``
реклама

Трагедията е станала към 12:45 часа на ул. „ Константин Фотинов “ в региона на пресечката с ул. „ Георги Кирков “.

Пред лек автомобил, ръководен от 45-годишен мъж, движещ се в посока църквата „ Св. св Кирил и Методий “, минават три деца, последното е ударено от калника на автомобила.

След удара двете деца очевидци на случая са избягали, а лидерът на автомобила откарал потърпевшото 7-годишно момче от кв. „ Победа “ в УМБАЛ – Бургас, където макар оказаната здравната помощ детето е умряло.

Водачът е тестван с дрегер за приложимост на алкохол, като тестът е била негативна. Мъжът е откаран в бранш „ Пътна полиция “ за тестване на приложимост на опиати. Взета му е кръв и за химичен разбор. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР