7-годишно българче, в чийто вени тече истинска кралска кръв, завладя

...
7-годишно българче, в чийто вени тече истинска кралска кръв, завладя
Коментари Харесай

Българче с кралско потекло покори модните подиуми в Москва

7-годишно българче, в чийто вени тече същинска кралска кръв, завладя сърцата и мозъците на публиката по време на тазгодишната Седмица на висшата мода в Москва. Всъщност, дребната Елизабет-Амитис Абдулджалил прави това за трети следващ път.

Момиченцето посети Москва за трета поредна година, с цел да вземе присъединяване в блестящото фешън събитие, което се състоя сред 10-и и 15-и март в съветската столица.

Седмицата на висшата мода в Москва, която се организира в историческата постройка "Мираж ", покрай Кремъл, е измежду знаковите всемирски събития в международен мащаб. На него всяка година участват повече от 1200 публицисти от целия свят, с цел да отразят представянето на над 100 фешън дизайнера пред над 30 хиляди гости и фенове.

7-годишното българче бе определено за лице на сбирката на Кристина Кибовская, която е измежду най-обещаващите съветски дизайнери, лауреат е на няколко състезанието за фешън дизайн и облича доста от звездите на известната музика. Тазгодишната сбирка на известната дизайнерка пресъздава приказната действителност и безконечната тематика за красивата принцеса и принца на сърцето ѝ.



Елизабет-Амитис дефилира в 4 ревюта на 25-метровия подиум — 2 излизания с публични тоалети, едно дефиле в спортна сбирка Art&Fashion by Kristina Kibovskaya и дефиле на Choupette. Тя е и единственият представител на България в международния конгрес на висшата мода в Москва.



При предходните си две визити в съветската столица през 2016 година и 2017 година, в границите на интернационалния детски фестивал Prince and Princess of the Universe, Елизабет сграбчи короната в своята възрастова категория и двата пъти взе короната, написа вестник "Монитор ".



Въпреки нежната си възраст, дребната хубавица е донесла на България голям брой призове и медали от международни състезания в Русия, Турция, Чехия и други Участвала е в балетни постановки, както и в представления на Нешка Робева. Произходът ѝ по бащина линия я свързва с последния сирийски крал, на който тя е правнучка.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР