7-годишният Виктор Колев от ДФК „Прециз“ /Монтана/ бе поканен на

...
7-годишният Виктор Колев от ДФК „Прециз“ /Монтана/ бе поканен на
Коментари Харесай

7-годишен талант на ДФК „Прециз“ /Монтана/ ще брани вратата на ЦСКА-София /снимки/

7-годишният Виктор Колев от ДФК „ Прециз “ /Монтана/ бе поканен на проби в Академията на ЦСКА-София, научи организация BulNews.
В първата контрола, която изигра се показа на равнище, което впечатли треньорският щаб и незабавно е било взето решение той да стане част от столичния тим.
Младият вратар от 2016 година е по футболните терени дружно със своите родители, които развиват женския футбол в Монтана и Северозапада. Организирано стартира да се занимава в детската градина с треньор Иван Ценов. Първият клуб в който е картотекиран е ДФК „ Прециз “, където под управлението на треньора Тодор Евлогиев получава шанса да брани вратата.
Любовта към значимия пост на дребния гений е запалена от татко му, който също е вратар. Под упътванията на татко си и с шанса, даден от Евлогиев, Виктор бързо се постанова като титуляр при набор 2012 година в монтанския клуб.
Родителите му споделят, че в семейство на горещи почитатели на аления клуб, е обикновено синът им един ден да играе за ЦСКА. Благодарение на опитното око на скаута Христо Захариев и треньорите Ангел Павлов, Наско Стоилов и Александър Стоянов, тази негова фантазия към този момент стана действителност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР