7-годишният Джулиан Кадман, който се е родил в Кент, но

...
7-годишният Джулиан Кадман, който се е родил в Кент, но
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Виж щастието и усмивките на жертвите преди касапницата в Испания, още издирват малкия Джулиан

7-годишният Джулиан Кадман, който се е родил в Кент, само че се е преместил в Австралия преди три години, е кръстен на неговия братовчед, който е изпратил обжалване онлайн, откакто майката на момчето, Йом, бе оповестена за съществено потърпевша и настанена в болница след атентата, написа DailyMail. Баща му, Андрю, отлетя от Сидни за Испания, с цел да помогне при търсенето на изчезналия си наследник, без да знае дали момчето е мъртво или живо.




Също погубен при офанзивата е и 42-годишният Джаред Тъкър от Калифорния. Той и брачната половинка му, Хайди Нунес, на 40 години, бяха разграничени по време на ужаса.

Бе доказана и гибелта на италианците Бруно Гулота и Лука Русо. Лука Русо е на 25 години, инженер от Венеция. Той бил на отмора по време на офанзивата дружно с Марта Скомазон, за която се счита, че е негова избраница


44-годишната майка от Белгия Елке Ванбокрик също е измежду починалите. Властите споделят, че е била на отмора със брачна половинка си и синовете си, когато тя бе убита.


Сред починалите е и 57-годишният Франсиз Лопес Родригес. Той е умрял на място, откакто е бил ударен от терористите. По-рано той е бил разгласен за липсващ.


3-годишно момче, за което се счита, че е праплеменник на господин Родригес, също умира. Той ходил с майка си, баба си, сестра си и вуйна си, последната от които била ранена, пробвайки се да го избави.

Испанецът Пепита Кодина, на 75 година, също беше погубен при нападението, а Ана Мария Суарес, на 61 година, умря, откакто беше намушкан от терористи в Камбрилс.

Премиерът на Канада Джъстин Трудо съобщи, че един канадец е бил погубен и че четирима други бяха ранени в Барселона.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР