7 години eMAG Marketplace България: над 5000 търговци и над

...
7 години eMAG Marketplace България: над 5000 търговци и над
Коментари Харесай

Трафикът на българския eMAG Marketplace е нараснал с 14% за една година, а броят на търговците надмина 5000

7 години eMAG Marketplace България: над 5000 търговци и над 2 милиона продукта Новите функционалности и принадлежности на платформата подтикват ускореното й развиване 29% от търговците в eMAG Marketplace България са нараснали повече от двойно приходите си
През седмата година, откогато започва в България, екосистемата на eMAG Marketplace в България наброява над 5000 търговци, които оферират над 2 милиона дейни продукта и носи добавена стойност по цялата икономическа верига. Устойчивото и продължаващо развиване на платформата стъпва на вложения, технологии, нововъведения и високо професионален екип.

За последната година трафикът на българския eMAG Marketplace е повишен с 14%, с осъществени 1,4 милиона поръчки. Средният растеж на приходите на търговците се е нараснал с 20%, а 29% от тях имат повече от удвоени доходи.

Тези и други забавни данни бяха показани по време на третото издание на годишното събитие Sellers " Day (Деня на търговците) на eMAG, което се организира тази седмица. То събра онлайн над 200 търговци на дребно от разнообразни промишлености, подготвени да работят в цифровата стопанска система и да развиват бизнеса си на национално и интернационално равнище. Те имаха опцията да се срещнат с проектите и тактиките на eMAG Marketplace, най-новите трендове в електронната търговия, съответстващи данни и прогрес, както и да получат потребни препоръки по какъв начин да разраснат своята активност в платформата.

 Снимка: eMAG
eMAG Marketplace: миналата година
Платформата започва програмата " От България " , която предлага на дребните локални производители достъп до един от водещите канали за онлайн търговия у нас посредством стартиране на техните артикули за продажба в eMAG Marketplace при специфични условия. По този метод български производители, занаятчии и Неправителствени организации, отговарящи на избрани критерии, получават опция да употребяват съвременен канал за продажби, предлагащ нахлуване на пазар с над един милион евентуални клиенти на онлайн платформата.

На търговците в eMAG Marketplace беше препоръчана и опцията да интегрират функционалността eMAG eCREDIT, която разрешава да дават на клиентите опция да купуват артикули на комфортни за тях вноски, без да е необходим директен контакт с банка и единствено въз основа на онлайн утвърждение.

eMAG Academy - мястото за образование, препоръки и рационализиране на Marketplace търговците става все по-популярно, което е доказателство за желанието им да се развиват и да са в крайник с най-актуалното в областта на електронната търговия. Само за последната година eMAG Academy има над половин милион визити на профилираните публикации и видеа.

 Снимка: eMAG
eMAG Marketplace: проекти за развитие
" Новите функционалности, принадлежности и услуги, които непрестанно интегрираме в eMAG Marketplace, оказват помощ за ускореното развиване на платформата и се правят оценка високо както от търговците, по този начин и от клиентите. Постоянни нововъведения и рационализиране на процесите, вложения в хора, инфраструктура и технологии, насърчаване на разнообразни канали за продажба - всичко това дава сила на бизнеса в цифровата стопанска система. Екосистемата на eMAG Marketplace продължава да пораства, подкрепяйки българските бизнесмени да осъществят цялостния си капацитет, в това число на интернационалните пазари ", сподели Разван Бланита, шеф на eMAG Marketplace България.

Бъдещите проекти включват разширение с нови продуктови категории и бърза и лесна интеграция на eMAG Marketplace Courier посредством специфичен интерфейс, който ще улесни ръководството на доставките и ще разреши клиентите да бъдат уведомявани автоматизирано по отношение на стадия на техните поръчки. Обявяването на предстоящото време за доставка на страниците на продуктите е още една функционалност, отговаряща на потребностите на потребителите.

Ще се улесни още повече достъпа до трансгранични продажби и ще се прибавят нови способи за доставки на поръчки.

Вече стартира и дейната подготовка за най-голямото комерсиално събитие за годината на платформата - eMAG Black Friday 2022. За търговците, които вземат участие в акцията, се приготвят специфични условия.
eMAG Marketplace награждава представянето
В рамките на събитието Sellers " Day бяха отличени най-добре представящите се търговци на eMAG Marketplace. Те получиха награди на обща стойност 26 000 лв., които могат да употребяват за маркетингови цели на своя бизнес в платформата на eMAG:
Ускорен напредък - BestBuy Примерна активност - Alleop Разширяване на обсега - Ardes Оптимизирани наличия - Greenmobile Доставки за 24 часа - Officitebg Любопитство и присъединяване - Mohana Шампион Sli.do - SkinTime Bulgaria LTD
Материалът е възложен от eMAG.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР