7 години е време, в което всеки може да види

...
7 години е време, в което всеки може да види
Коментари Харесай

Лозан Панов задочно към Румен Радев: С назначението на Гешев той избра да запази себе си, не народа си

7 години е време, в което всеки може да види какво съм направил. Нормално е когато чувствам безсилието си в този Висш правосъден съвет (ВСС), да се премине на едно по-различно равнище, да бъде обяснено на хората за какво има потребност от правосъдна промяна. " Може би това не печели избори, само че не съм сигурен. Ако сме небогати, повода е, че контролните механизми в тази страна не работят. Контролните органи не правят своята работа, те работеха за една друга страна, по един различен метод. Прокуратурата е част от тези контролни механизми – оня, който може да показа доказателства за виновността на някого, е прокуратурата ". Това съобщи претендентът за президент Лозан Панов, който е отиващ си ръководител на Върховния касационен съд (ВКС).

32 милиарда лв. годишно се крадат в България, цитира Панов проучване от 2016 година. Очевидно е, че в случай че тези пари не се крадат, България може да наподобява по друг метод, добави той пред bTV.
 „ Демократична България “ поддържа Лозан Панов за президент „ Демократична България “ поддържа Лозан Панов за президент
„ Демократична България - Обединение “ поддържа Лозан Панов за президент на идния избор, се споделя в известие на коалиция...

Панов е безапелационен, че да си президент не значи да си брошка на страната. И даде образец по какъв начин Румен Радев подписа в последна сметка указа за. Аз не бих подписал този декрет – евентуално това би довело до нарушение на Конституцията или извод за нарушение на Конституцията, евентуално би довело до импийчмънт, само че в този случай президентът избра да резервира себе си пред народа си, сподели Панов. И съобщи по адрес на основния прокурор – не може един човек да има безгранична власт, да няма никакъв надзор върху него.

На въпрос издирван ли е Панов още преди 5 години да стане президент, Панов отговори – това значи 2016 година, първата година от мандата ми отпред на Върховен касационен съд. Смятате ли, че след толкоз малко време ще отида на друга позиция? Честното е да изпълниш мандата си и да се види какви борби си провел, с цел да защитиш разбиранията си, изясни Панов.

По думите му, предлагането да се кандидатира за президент е от Инициатива " Правосъдие за всеки ", чиито лица са юристите Велислав Величков и Петромир Кънчев. Що се отнася до „ Да, България ”, Панов описа, че когато Христо Иванов е бил правосъден министър, Панов е видял в негово лице човек, който е посочил, че правосъдната промяна има значение. Присъствах тогава, когато в пленарна зала – Бойко Борисов не присъстваше, мисля, че играеше футбол, това не е поддръжка за промяна. „ Ако е правена правосъдна промяна през 2016 година и няма резултат, в този момент още веднъж приказваме за нея, явно това не е бил пътят, по който би трябвало да се върви ”, заключи Панов. Подкрепям визията на " Демократична България " за правосъдна промяна и съм подготвен да опитам да обясня за какво тя ни би трябвало и да запитвам съперниците си по какъв начин считат да спрат кражбите без такава промяна, сподели Панов.

Същевременно Панов подсети, че " Правосъдие за всеки " води доста по-отдавна борбата за правосъдна промяна – от 2013 година, със. Трудно е да се изясни на хората какво е правосъдната промяна, само че би трябвало да се изясни. Няма да видите в моя комитет хора с минало в " Държавна сигурност ", добави той. Същевременно Панов сподели и, че не е имало директен напън върху работата му. Той уточни и, че като жител е изявил позицията си, че бежанците имат право на късмет да получат леговище.
 Лозан Панов отговори на офертата на Кирил Петков да стане основен прокурор. Ето по какъв начин Лозан Панов отговори на офертата на Кирил Петков да стане основен прокурор. Ето по какъв начин
На страницата на " Правосъдие за всеки " във Facebook, издигнатият от предприемчив комитет претендент за президент Лозан Панов отговори на прочие..

Що се отнася до това, че Панов стана ръководител на Върховен касационен съд с гласове, които няма по какъв начин да не са били на ГЕРБ и Движение за права и свободи, самият Панов уточни, че е бил определен със 17 гласа и дейностите му са посочили каква позиция е заемал по съответни въпроси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР