7 души са убити при стрелбата край синагога тази вечер

...
7 души са убити при стрелбата край синагога тази вечер
Коментари Харесай

Убити и ранени при стрелбата във Виена

7 души са убити при стрелбата край синагога довечера във Виена. Сред жертвите има и служител на реда, оповестява австрийският " Курир ", представен от.
Според първите известия на локални медии патроните са на Шведенплац, което е в първи регион, близо до синагога. Арестуван е един от нападателите. Все още не е ясно кой стои зад офанзивата във Виена.

BREAKING: Active shooter at or near synagogue in Vienna, Austria; reports of casualties
— BNO News (@BNONews)  Стрелба край синагога във Виена, има ранен служител на реда Стрелба край синагога във Виена, има ранен служител на реда
Полицай е ранен след пукотевица край синагога в центъра на столицата на Австрия Виена. Освен него са потърпевши и други хора. BREAKING:...

" Има няколко потърпевши лица “, съобщи в Twitter полицията. „ На място сме с всички налични сили. Моля, избягвайте всички публични площади в града ", допълниха управляващите. Във видео, публикувано в Twitter, се вижда по какъв начин хора бягат от местопроизшествието.
Австрийската национална осведомителна организация АПА цитира министерството на вътрешните работи, че един нападател е бил погубен, а различен се търси. ТАСС оповестява за няколко ранени и за самовзривил се нападател. Вътрешното министерство на не изключи опцията да става въпрос за терористична офанзива. Ройтерс съобщи за един погубен, като се базира на редактор на вестник.

: Happening right now in. Austrian policemen seeking now the shooters after they attack a and shooted at people!
— Faruk Firat (@FarukFirat1987)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР