7 души са ранени след катастрофа на два автомобила на

...
7 души са ранени след катастрофа на два автомобила на
Коментари Харесай

7 души са ранени при катастрофа в Бургас заради гъста мъгла


7 души са ранени след злополука на два автомобила на кръстовище в Бургас, оповестиха от ОДМВР в града.

Тази заран към 06.24 ч. на кръстовището на бургаските улици „ Струга “ и „ Стефан Стамболов “ / при светофарна уредба на режим „ внимание “ и понижена видимост заради гъста мъгла/ настава ПТП сред движещия се по ул. „ Струга “ л.а. „ Рено “ и л.а. „ Ауди “, пътуващ по път с преимущество - бул. Стефан Стамболов “ от к-с „ Славейков “ в посока централна градска част.

От ПТП в УМБАЛ – Бургас, ситуирана директно до мястото на случая, са откарани седем души, петима от които са прегледани и освободени за домашно лекуване с леки пострадвания. В поделение „ Неврохирургия “ за наблюдаване са настанени лидерът на л.а. „ Ауди “ и неговият сателит, които получили травми по тялото и контузии в региона на краката, само че са без заплаха за живота.

По първични данни до пътния случай, предизвикал огромни тапи в утринния чак „ пик “ и ръчно контролиране на трафика в натоварената права, се стигнало по виновност на лидера на л.а. „ Рено “, движещ се по ул. „ Струга “, който лишил преимуществото и позволил конфликт с правомерно движещия се по ул. „ Стефан Стамболов “ л.а. „ Ауди “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР