7 джуджета делят Путин от 4-ия мандат Популярността на Владимир

...
7 джуджета делят Путин от 4-ия мандат Популярността на Владимир
Коментари Харесай

Кои са 7-те невести на президента Путин

7 джуджета разделят Путин от 4-ия мандат

Популярността на Владимир Путин от дълго време е търсена комерсиална марка в Русия. Ликът му краси тениски, календари, сувенири, шоколади. В тениски с надпис до лика на Путин " One and only " (един-единствен) " се кипрят звезди като Мики Рурк. Дамски бански с изображение на президента и жълто пате са към този момент международен шлагер с помощта на манекенката Виктория Бони.

Държавният глава участва, освен това гол, и в компанията на някогашния си американски сътрудник Барак Обама, и в най-провокативния московски музей - фамозната " Точка  G ".

Мачо с черен колан 

Путин поддържа забележителна форма с постоянен фитнес. Затова от време на време пиарите на Кремъл пускат мачовски фотосесии на президента - по какъв начин лови риба, язди гол до кръста, плува бътерфлай в ледени сибирски води, играе хокей, включва се в демонстрации по джудо, защото има черен колан по този спорт.

Сред гениите на президента е ръководство на изтребител Су-24, гмуркане с акваланг и батискаф, избавяне на сибирски жерави с делтаплан. 

Седем хубавици за вожда  

Неслучайно рускините са горди с вожда - той  умее да разтопи всяко дамско сърце със стих за 8 март, с ария, с букет цветя. При това сърцето на Путин е свободно от 4 години, най-малко публично, след като сложи завършек на 30-годишния си брак със брачната половинка си Людмила - някогашна стюардеса. 

Медиите се надпреварват да отгатнат коя е дамата до мъжа с непроницаемо лице. Шушука се за 7-те невести на Путин. 

Най-упорито е спрягана олимпийската шампионка по художествена гимнастика и сегашен народен представител Алина Кабаева, която даже родила две деца от президента. Медии свързаха Путин с Ана Чапман - атрактивната шпионка, задържана в Съединени американски щати и върната в Русия. В списъка на евентуалните фаворитки са шоузвездата и претендент президент Ксения Собчак, актрисата Мария Кожевникова, международната оперна прима Анна Нетребко, примабалерината от Болшой спектакъл Светлана Захарова, фотографката Яна Лапикова.

С две волги и една лада 

От години вървят клюки, че Путин бил милиардер с недекларирани вложения и  търговия с нефт и енергийни запаси. Той винаги е отричал да има някакво съществено благосъстояние, дори се майтапи, че не му трябват пари. " В гроба нямаш джобове, няма да вземеш парите със себе си ", споделя съветският президент пред режисьора Оливър Стоун.

Според декларацията за имотно му положение той има много скромна банкова сметка и неособено значима благосъстоятелност. Приходите му за интервала 2011-2016 година възлизат на 545 730 евро. Те са от заплатата на президента, приходи от депозити в банки, военна пенсия. Путин има и 13 сметки в банки, в които има над 195 470 евро. Президентът е притежател и на апартамент в Санкт Петербург с повърхност от 77 кв. м и гараж за 18 кв. м, както и апартамент в Москва на 153 кв. м. Руският водач има две коли „ Волга “ и една " Лада Нива “.

Зет милиардер

Ако за Путин няма данни за благосъстояния, шурей му Кирил Шамалов, брачен партньор на дребната щерка на съветския държавен глава Екатерина, става милиардер още на 33. Зетят придобива забележителен пакет акции на огромната съветска нефтохимическа компания „ Сибур ” на стойност към 2,85 милиарда $. 

Дядо му готвач на Сталин

Путин се гордее с дядо си по бащина линия Спиридон Путин, който е бил готвач на Владимир Ленин и Йосиф Сталин, а другият му дядо се бил героично в Първата международна война.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР