7 декември като 8 декември. Банско се напълни със студенти

...
7 декември като 8 декември. Банско се напълни със студенти
Коментари Харесай

Бедни студенти? Най-скъпият зимен курорт Банско претъпкан още от вчера

7 декември като 8 декември. Банско се изпълни със студенти часове преди същинския празник, а механи, клубове, нощни заведения и заведения за хранене едвам събраха искащите да честват. Както постоянно зимният курорт се трансформира в голям студентски град, в който всеки съгласно усета си се насочи към определеното заведение.

Пред нощни заведения и механи се оформиха големи опашки. Заради големия интерес в последните дни заведенията в Банско са получили стотици позвънявания за резервации, които не е имало по какъв начин да изпълнят поради неналичието на свободни места, споделя Нова тв.

Навсякъде в Банско полицейското наличие беше засилено, като най-малко в началните часове на предпразничната вечер произшествия нямаше, най-много поради напълно позитивното отношение на всички студенти, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

" При такава посещаемост има сметка. Но за нас е значимо да посерещнем гостите, да са удовлетворени и да се забележим още веднъж, а сметката идва в следствие. Не сме тук за един ден ”, сподели Николай Георгиев, притежател на кръчма в Банско. 

Цените в механите по отношение на предходната година са поскъпнали с към 20%, регистрира Георгиев. " При 25 лева куверт, в този момент е 30 лева.  Храните и напитките са поскъпнали с към 15%. Инфлацията е по-голяма в храните, само че ние поддържаме цените за наша сметка ”, уточни ресторантьорът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР