7-8 депутати от опозицията в момента се чудят дали да

...
7-8 депутати от опозицията в момента се чудят дали да
Коментари Харесай

7-8 депутати от опозицията се чудели дали да подкрепят кабинета според Петков

7-8 депутати от опозицията сега се чудят дали да поддържат кабинета, съобщи министър председателят Кирил Петков пред БТВ. Те били от „Има подобен народ“.

Ако държавното управление му оцелее, той сподели, че още веднъж ще би трябвало да търси поддръжка в отцепници от Има Такъв Народ, само че даже и държавното управление да падне, Политическа партия щели да се възползват от първия мандат и ще насочат покана към депутати, които да станат самостоятелни.

Петков още веднъж заприказва за милиардите от Европа, които страната ни може да загуби, само че помолен да каже по кое време е крайният период, министър председателят изстреля, че е края на месеца. Така на процедура Народното събрание има задоволително време, с цел да заседава.

Кирил Петков не можа да отговори на въпроса дали ще има задоволително газ. Не се знаело дали ще има и задоволително хранителни артикули, а опозицията желала да остави страната без държавно управление в този миг.

Той съобщи, че хората, с които не би разговарял, са Ахмед Доган, Слави Трифонов, Бойко Борисов и Костадин Костадинов, само че пък щял да търси депутатите им за поддръжка.

По мотив думите на Борисов и Радев, че се опасява да внесе френското предложение за разискване, той разяснява, че това били подли стъпки, като добави, че през днешния ден в Министерския съвет е решено, че Народното събрание е институцията, която би трябвало да вмеме финалното решение. Едновременно с това още веднъж ще има външна комисия, само че действително продължавал да се блокира процесът, тъй като депутатите нямат правно съображение да гледат и разискват документите.

„ Всеки ден ще желаеме външно министерство да внася документите за разискване. Президентът вместо да дава отзиви от високата естрада, му споделих, че КСНС е мястото, вместо да философства, да ни събере. Ако не ни събере, да не се изрича по случая “, ядоса се Петков на Радев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР