7:30 ч., Good Morning America: GMA – едно от най-популярните

...
7:30 ч., Good Morning America: GMA – едно от най-популярните
Коментари Харесай

Първият трейлър на "Смъртта може да почака" е тук!

7:30 ч., Good Morning America: GMA – едно от най-популярните американски предвания. Това са координатите на формалния извънреден дебют на най- дълго чакания филмов откъс в света на киното. На Times Square NYC са и всички основни артисти от 25-ия филм на най-успешния франчайз в света, които трансформират мотива в същинска сензация. Минути по-късно целият свят става очевидец на първите фрагменти от Смъртта може да изчака и внушителното наличие на незаменимия Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Главоломният триумф на предходните филми от света на паметния сътрудник 007 напълно естествено допуска упованията на феновете да са големи. И изцяло в стила на Бонд можем да заявим, че още първото видео от продукцията дава сериозна поръчка за нищо по-малко от същинско представление, разтърсващ сюжет и едно доста класно актьорско наличие. Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния сътрудник и е най-успешен Бонд на всички времена, присъединяване в Смъртта може да изчака вземат и редица други изключителни артисти. Рами Малек, който надвиши упованията на фенове и критици с ролята си в Бохемска рапсодия, провокира същинска сензация с новината, че в Смъртта може да изчака той влиза в кожата на злодея.

Мистериозният му облик, който съставлява изключителна опасност и провокация за Бонд, слага нови вероятности и дава поръчка за една сполучлива симбиоза сред едни от най-впечатляващите холивудски артисти. Сред останалите звезди във кино лентата са Лашана Линч (Капитан Марвел), която ще бъде извънредно спорен воин във кино лентата и съумя да притегли много внимание със спекулациите дали ще бъде идващият сътрудник 007, невероятната Леа Сейду (Мисията невъзможна: Режим Фантом), която запомнихме още със Спектър и сигурно, искахме да забележим отново, Наоми Харис (007 координати: Скайфол, Спектър, Карибски пирати: На края на света) като един от най- вдъхновяващите облици, Ралф Файнс също се завръща като М, „ поемайки щафетата “ от Джуди Денч, Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други. В Смъртта може да изчака проектите на Джеймс Бонд за заслужена отмора още веднъж са нарушени от следващата рискова задача, предоставена от Централно разузнавателно управление на САЩ. А този път може би и най рисковата. Но чака ли някой сътрудник 007 да избра спокойствието? Залогът е огромен, желанието за правдивост също. А това значи само, че филмът подсигурява разтърсващи страсти и доста адреналин! Наистина ли Смъртта може да изчака? Ще разберем всичко на 10 април в кината и IMAX.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР