691 сигнала и 138 досъдебни производства за купуване на гласове

...
691 сигнала и 138 досъдебни производства за купуване на гласове
Коментари Харесай

МВР: 691 сигнала и 138 разследвания за купуване на гласове и изборни нарушения

691 сигнала и 138 досъдебни производства за пазаруване на гласове и други изборни нарушавания има в Министерство на вътрешните работи от началното на акцията до 15 часа през днешния ден, оповестиха от ведомството. 34 от следствията са бързи.
Прочетете още
Изборният ден протича обикновено. Към момента няма регистрирани съществени нарушавания на публичния ред.

Български персонални документи

За интервала от 28 март до 14 часа на днешния ден чиновниците от звената „ Български документи за идентичност “ в Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издали общо 661 удостоверения.

Гранична полиция

Към сегашния миг оперативната конюнктура в зоната на отговорност на Групово дело „ Гранична полиция “ е естествена. Създадена е организация за естественото действие на граничните пунктове в изборния ден. Трафикът през обособените Граничен контролно-пропусквателен пункт е натоварен съгласно спецификата на всеки един от тях, при нужда има подготвеност за от време на време въвеждане на облекчени инспекции.

Интензивен е трафикът от товарни коли при излизане от страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин - Дунав мост “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост – Русе “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Оряхово “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Ферибот Никопол “. Пропускателната активност през останалите Граничен контролно-пропусквателен пункт се реализира при естествена активност.

Пожарна сигурност

За времето от 21 часа през вчерашния ден до 13.30 часа през днешния ден на територията на страната не са възниквали катастрофи, свързани с произвеждането на изборите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР