69-годишната вдовица на композитора Борис Карадимчев - Магдалена Немцу заведе

...
69-годишната вдовица на композитора Борис Карадимчев - Магдалена Немцу заведе
Коментари Харесай

Вдовицата на Борето Карадимчев заби млад любовник и го заведе на...

69-годишната вдовица на композитора Борис Карадимчев - Магдалена Немцу заведе новия си ухажор на вилата на починалия си брачен партньор в Царево, написа в. " Телеграф ". Борето имаше една от най-китните къщи в остарелия град Василико. Тя е издигната в алпийски жанр. През цялата година за вилата и двора се грижат локални хора. Дъщерята на Борето - Боряна, която живее във Франция, доста рядко идва на отмора в България. Преди татко й да се спомине, тя пращаше двамата си синове да прекарат лятото с дядо си.

Това лято Магдалена Немцу е решила да прекара с ново гадже, очевидно много по-младо. Двамата не се срамят от възрастовата разлика и непрекъснато показват любовта си по улиците в Царево. Те обаче се придвижват с персоналната кола на Карадимчев. Любимият на Немцу се подвизава единствено по бански, от кръста нагоре е гол. На главата си най-често е завързвал хавлия като тюрбан.

След гибелта на Борето Карадимчев през 2014 година настана същинска война за наследството му. Въпреки траура родствениците най-нахално поискали от щерка му Боряна да им даде пълномощие да вземат авторските права. Щерката изрично изказала възмущението си от наглото предложение и отказала. Според осведомени сумата, на която възлизали авторските права върху творчеството на Борето, е много огромна - най-малко 2500 лева годишно му отчислявали приживе от " Музикаутор ".

Карадимчев е създател на над 300 песни, измежду които заглавия като " Бяла тишина ", " Робинзон Крузо ", " Хора и улици ", " Нашият град " и мн.др.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР