69-годишна пазарджиклийка е ранила в лицето след изстрел с пневматична

...
69-годишна пазарджиклийка е ранила в лицето след изстрел с пневматична
Коментари Харесай

Пенсионерка стреля по кучета, рани случаен минувач в Пазарджик

69-годишна пазарджиклийка е ранила в лицето след изстрел с пневматична пушка инцидентен минувач в града.

Пенсионерката стреляла по бездомни кучета, които обикаляли към дома й и уцелила 42-годишен мъж, който минавал по това време в региона. Това заяви представителят на локалната Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов. Вчера бил получен сигнал за прострелян със сачма в региона на лицето гражданин на Пазарджик.

На мястото били изпратени полицейски чиновници. Униформените открили, че случката се разиграла през вчерашния ден сутринта в парцел, намиращ се на бул. „ Александър Стамболийски “.

По първични данни 69-годишна жена, живееща в съседство, произвела изстрел с пневматична пушка по няколко кучета, обикалящи към дома й. Неволно тя простреляла преминаващ наоколо 42-годишен мъж от Пазарджик. Той е прегледан в МБАЛ-Пазарджик и е открито, че е засегнат със сачма в региона на лявата буза на лицето. За наслада няма заплаха за неговия живот и здраве.

Пушката е конфискувана от органите на реда, а по случая се води следствие. Жената не е арестувана заради здравословни аргументи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР