69-годишна жена е в ареста, след като нанесла жесток побой

...
69-годишна жена е в ареста, след като нанесла жесток побой
Коментари Харесай

Жена е нанесла жесток побой с лопатката на кюмбето и с машите на 86-годишен дядо, арестуваха я

69-годишна жена е в ареста, откакто нанесла нечовечен побой на 86-годишен дядо от с. Градешница. Районният съд във Враца наложи най-тежката мярка за неотклонение, поради това, че дамата е показала особена експанзия и е пребила до беззащитност възрастния мъж. Всичко това - с цел да открадне от него 200 лв..

Всичко се случило в криводолското село Градешница вечерта на 6 декември. Асистентката на 86-годишния Крум пристигнала в дома му, след тържество за Никулден.

" Пила е там, само че не беше пияна. И ме натисна, пердах с лопатката на кюмбето и с машите. Ако не си бях заврял главата тук по одъра - гибел ", сподели пред Българска национална телевизия потърпевшият Крум Николов.

69-годишната жена желала да му вземе парите, които той носел в джоба на ризата си. След като той настойчиво траял да стиска дрехата си, дамата взела парче дърво за огрев и почнала още веднъж да постанова стареца по цялото тяло.

" И она взе парите към този момент, я се опрех и не мога ", споделя възрастният мъж.

Нападателката си тръгнала и Крум побързал да заключи на всички места. След към час обаче 69-годишната Иванка се върнала, счупила звънеца и разрушила вратите с парче дърво от купчината пред къщата. Заплашила го.

" Ти нема да пискаш на никое място, тъй като ще те убия ", описа Крум Николов.

Пострадалият мъж нямало по какъв начин да уведоми околните си за побоя, тъй като няма телефон, а прилежащите къщи от години са необитаеми. Откаран е в болница, едвам на другия ден. Възрастният мъж споделя, че с дамата са били в положителни връзки, познават се от години и заплащането й, като помощник било постоянно. Днес Районният съд във Враца дефинира за нападателката му най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

- Съжалявате ли? Какво се случи?

- Нищо! Убих един човек! ", сподели Иванка Панайотова.

Аргументът на съда е, че има действителна заплаха нападателката да извърши ново закононарушение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР