69-годишен видинчанин е станал жертва на телефонна измама вчера около

...
69-годишен видинчанин е станал жертва на телефонна измама вчера около
Коментари Харесай

Дядка от Видин заряза 1 200 лева на детска площадка

69-годишен видинчанин е станал жертва на телефонна машинация през вчерашния ден към 19 часа, оповестиха от полицията. Мъжът подал сигнал за случилото се на тел. 112 към 21.30 часа. Той рзказал пред униформените, че е оставил 1200 лв. на детска площадка до жилищен блок в комплекс ”Вида”.
Измамата е осъществена по познатата скица с полицейски сюжет – оказване на подпомагане за залавяне на група измамници. В поредност от телефонни диалози с лице, показало се за служител на реда, видинчанинът бил уверен да спомага на органите на реда. Работата на проверяващите продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
За следващ път видинските криминалисти припомнят: Не давайте пари, под какъвто и да било претекст, поискани в телефонни диалози. Служителите на Министерство на вътрешните работи не търсят финаносово подпомагане от жителите при осъществяване на интервенции за залавяне на нарушители. Не бъдете доверчиви, неотложно прекъснете диалога, запазете успокоение, говорете с околните си, обадете се в полицията!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР