69-годишен жител на Смолян заведе иск за 2 млн. долара

...
69-годишен жител на Смолян заведе иск за 2 млн. долара
Коментари Харесай

Бечо от Смолян извади записна заповед от 2010 г. и поиска от строител 2 млн. долара

69-годишен гражданин на Смолян заведе иск за 2 млн. $ против дебитор от града. Бечо Б. е изискал от магистратите да се признае за открито, че Димитър М. от града, който има бизнес в строителния отрасъл, му дължи сумата от 2 млн. $ по запис на заповед от 28 август 2010 година Също по този начин и законна рента, написа " Марица ".

Бечо първо подал желае в съд в София, откъдето го изпратили на Окръжния съд в Смолян. След отводи на магистратите делото било разпределено в Кърджали.

Междувременно ищецът подал искане да бъде освободен от държавна такса за поисканата сума, защото нямал нищо и съумял да го реализира. Той не бил склонен делото му да се гледа в Смолянско и казусът стигнал в Районен съд-Златоград, който излязъл с определение да го приключи и изпрати по подсъдност на Окръжен съд-Смолян.

Според магистрати Бечо е колоритна персона, която обича да си търси правата по правосъден път. В сагата, която следва, се чака да се откри дали е същински документът за голямата сума. Въпреки напредналата си възраст, смолянчанинът с големия иск е студент и учи право в Пловдив, описаха осведомени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР