69-годишен холандец поиска от съда в родния му град Арнем

...
69-годишен холандец поиска от съда в родния му град Арнем
Коментари Харесай

Холандец иска да смени годината си на раждане, бил възрастов джендър

69-годишен холандец изиска от съда в родния му град Арнем да смени годината му на раждане с 20 години по-рано. Той счита, че щом е допустимо да смениш името и пола си, можеш да смениш и годината си на раждане, предава Нова телевизия.

Емил Рателбанд споделя, че тялото му е на 49 години, тъй като мисли положително, вегетарианец е, не пие, не пуши и всеки ден изминава 10 км пешком. Ако възрастта му бъде приета публично, той дава обещание да върне пенсията, която е получавал през годините, в които е бил пенсионер.

"Още преди години лекарят ми сподели, че това, което се случва с тялото ми е необикновено. То не се трансформира с годините. Клетките, костите, зрението и слуха - всичко си е същото. Помислих си, че откакто в днешно време можем да сменим името и пола си, можем да сменим и годината си на раждане. Отидох в полицията, с цел да ми сменят годината на раждане в персоналната карта, само че те ми отхвърлиха ", споделя Рателбанд.

От общината в града също следва отхвърли, по тази причина холандецът взема решение да отиде в съда. Той би трябвало да се произнесе до 2 седмици. Рателбанд дефинира себе си като "възрастов джендър ". Шокира страната за първи път още преди 40 години, когато взема решение да кръсти близнаците си, момче и момиче, Ролс и Ройс - на обичаната си марка кола. Той счита да потвърди, че 49 години е действителната възраст на тялото му, посредством редица медицински проучвания. Бащата на 7 деца счита, че тялото му не помръдва.

"Аз съм треньор на мисълта. Обучавам хората по какъв начин да управляват мисълта си. Една добре тренирана мисъл може да промени качеството на живот ", сподели Рателбанд.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР