69-а поредна вечер на протести в страната с искане за

...
69-а поредна вечер на протести в страната с искане за
Коментари Харесай

Три протеста се сляха на жълтите павета

69-а поредна вечер на митинги в страната с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор протича и довечера в триъгълника на властта.

Недоволните се събраха след 19.30 часа на жълтите павета под мотото " Нас не ни е боязън ".

Сред стачкуващите са жители, представители на " Отровното трио " и родители, които са срещу носенето на маски в учебно заведение.

Те са на обособен митинг и са не повече от десетина души.

Обстановката пред Министерски съвет е спокойна.

След 20 часа събралите се с искане за оставка на държавното управление възпламениха фенери, с които изписаха думата " Оставка " и ги пуснаха в небето.

Протестиращите блокираха придвижването на площад " Независимост ".

За колите, които идват от Ректората пред Президентството, то се отбива пред постройката на Националната изложба и около Българска народна банка, а за останалите, които се движат към Ректората, единствената опция е да минат по бул. " Дондуков ".

Тази вечер майките от " Системата ни убива " имат личен митинг и са настрана от " Отровното трио ". Те държат речи на обособена тонколона, оповестява БНР.

Дадоха думата на деца, които дефинираха като надарените деца на България и лице на митинга. Техните палатки са в пространството на тротоара пред постройката на някогашния Партиен дом.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР