68 шпиони има в руското посолство в София. Извън него

...
68 шпиони има в руското посолство в София. Извън него
Коментари Харесай

Соломон Паси: В България има стотици руски шпиони, русофили - няма

68 шпиони има в съветското посолство в София. Извън него са няколко стотин. Имахме превъзходната опция около отравянето на Сергей Скрипал, да изгоним един-двама, само че за какво не го направихме - не мога да кажа. Това сподели президентът на Атлантическия клуб в България и някогашен външен министър Соломон Паси.
Ако съм човек на отмъщението, щях да аплодирам на това, което се случва сега. Кръгът " Русофили " ме упрекна в шпионаж за Израел, тъй като като външен министър подредих да се изхвърлят съветските шифровъчни машини във външно министерство. Така стопирах достъпа до военна информация от страната ни за Русия ", добави някогашният ни външен министър пред bTV.

„ Дали се русофил се схваща от това къде си изпратил детето ти да учи – в Съединени американски щати, Англия или Москва. В България русофили няма “, обясни той.

„ В момента най-голямата заплаха за Запада е съветската агитация. Това, на което сме жертва е пропагандата на Русия, която нападна сърцата и мозъците на младежите “, предизвести Соломон Паси.

Той разяснява и ресора, който получихме от Европейска комисия: " Мария Габриел получи заслужен сектор. Тя получи заслуженото за работата, която свърши. Иновациите са въпрос на големи политики в международен мащаб. Тя към този момент управлява това, което Умберто Еко назовава половата гражданска война на младите, която ще промени света. Тя ще дава отговор за програмата " Еразъм ", бореща се с демографската рецесия. До момента посредством нея са се родили един милион бебета. уповавам се тя да обхване повече хора, освен студентите ", съобщи Соломон Паси.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР